föreläsning

#LEVFÖRFAN

Jag föreläser om hur man hittar inspiration, motivation och inte minst tid. För att inte tala om balansen i livet.
Livet där man vaknar med ett leende för att man har något roligt på gång.

Handfasta tips för hur man hanterar stress i vardagen, i frifall och i nödsituationer. Hur man tyder tecknen och hur man får ner stressnivån. Visar även konkret hur man lär sig prioritera och hitta mer tid till det man vill. Du kommer lämnar föreläsningen med en handlingsplan och känslan av att allt är möjligt.

Jag är tvåbarnsmamman som började springa för tio år sedan, gjorde min första Ironman året därpå och har sedan dess gjort nitton stycken. Jag går igång på äventyrliga utmaningar som Ö till Ö och Norseman, och har lärt sig älska den tuffa träningen. Jag är inte snabbast, men gladast.

Har hoppat fallskärm i över 24 år, utbildat både nybörjare och instruktörer. Aktivt arbetat med Svenska fallskärmsförbundets säkerhetskommitté under flera år. Jag har varit med om att flygplansmotorer stannat, elever som fått panik, vänner som skadat sig eller dött. Jag vet hur jag reagerar under kraftig stress, men framförallt så vet jag hur man aktivt kan jobba med att få ner stressnivån och göra rätt beslut. I frifall. I en trång tunnel. Men jag använder samma metoder till vardags.

Under min föreläsning får du hoppa fallskärm och göra en Ironman. Jag berättar om vad jag tar med mig från tävling till vardag. Under tiden fyller du i ett papper, drömmer och planerar. Målet är att både huvud och mage ska bubbla av nya och gamla idéer när du lämnar föreläsningen.

För bokning, referenser eller frågor mejla sofie@lantto.se.

Du hittar mig även hos Talarforum. Läs mer här.